ycipk-2fmsgv
ycipk-2fmsgv

Stephen Dorff - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Atlanta, Georgia, USA

Filmografia:

Blade - wieczny łowca (1998) (Frost)

Cecil B. DeMented (2000) (Cecil B. Demented)

Riders (2002) (Slim)

Space Truckers (1997) (Mike Pucci)

Somewhere. Między miejscami (2010) (Johnny Marco)

In Love and War (1987) (Trzymastoletni Stan)

Immortals. Bogowie i herosi 3D (2011) (Stavros)

Zew Wolności (1992) (P.K.)

Zoolander (2001)

www.strach (2002) (Mike Reilly)

Gang braci (2002) (Leon)

Kowboje przestrzeni (1996) (Mike Pucci)

Black Water Transit (2009) (Nicky)

Rites of Passage (2012) (Profesor Nash)

Officer Down (2012) (2012) (Detektyw David Cal Callahan)

Motel Life, The (2013) (Jerry Lee Flannigan)

Oczytana () (Członek przesłuchania)

Mój przyjaciel wróg (2012) (Yoni)

Potrzask (2012) (Jeremy Reins)

Fallen Moon (2013) (Angel)

Tylko teraz (2012) (Charlie Rankin)

Officer Down (2013) (2013)

Bucky Larson: Urodzony gwiazdor (2011) (Dick Shadow)

Iceman, The (2012) (Joey Kuklinski)

Skazaniec (2008) (Wade Porter)

Gate, The (1987) (Glen)

Rescue Me (1993) (Fraser Sweeney)

Backbeat (1993) (Stuart Sutcliffe)

Niewinne kłamstwa (1995) (Jeremy)

Quantum Project (2000) (Paul Pentcho)

Detektyw w sutannie () (Mark Oskowski)

Wrogowie publiczni (2009) (Homer Van Meter)

Program Hades (2006)

World Trade Center (2006) (Scott)

Blood and Wine (1996) (Jason)

Sądna noc (1993) (John Wyatt)

Audition, The (1996) (Młody Aktor)

Ambush of Ghosts, An (1993) (George Betts)

Son's Promise, A (1990) (Charles O'Kelley)

I Shot Andy Warhol (1996) (Candy Darling)

Seks & przemoc (1999) (Jake)

Ostatnia chwila (2001) (Brad Matlock)

All for Nothin' (2002) (Walter T. Shaw)

S.F.W. (1994) (Cliff Spab)

Den of Lions (2002) (Mike Varga)

Cold Creek Manor (2003) (Dale Massie)

City of Industry (1997) (Skip Kovich)

Wyspa cienia (2005) (Burke)

Zdjęcie
Podziel się

Jest jednym z najbardziej obiecujących, młodych aktorów w Hollywood. Jeden z jego projektów to "Entropy", gdzie wystąpił u boku Lauren Holly. Dorff po raz pierwszy przyciągnąl uwagę widzów i krytyki występując w filmie "Backbeat", gdzie zagrał postać Stuarta Sutcliffe, który był bliskim przyjacielem Johna Lennona. Stephen Dorff pojawił sie u boku Jacka Nicholsona w filmie "Krew i Wino" oraz w filmie "City of Industry" u boku Harvey Keitela.

ycipk-2fmsgv
ycipk-2fmsgv