ycipk-18wral
ycipk-18wral

Stephen Fry - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Hampstead, Londyn, Anglia

Reżyser:
Scenarzysta:
Filmografia:

Wilde (1997) (Oscar Wilde)

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013) (Władca Esgaroth)

Dom chłopców (2009) (Dr Marsh)

Gosford Park (2001)

Sherlock Holmes: Gra cieni (2011) (Mycroft Holmes)

Live from the Lighthouse (1998)

Adwokat / A Civil Action (1998) (1998) (Pinder)

Garść piachu (1988) (Reggie)

Through The Looking Glass (2016) (Kot z Cheshire)

Co się przydarzyło Haroldowi S? (1999) (dr Peter Robinson)

Marsz dinozaurów (2011) (Narrator)

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii (2014) (Władca Esgaroth)

Peter Sellers - Życie & Śmierć (2004) (Maurice Woodruff)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010) (Kot)

Czarna Żmija () (lord Melchett, generał sir Anthony Cecil Hogmanay Melchett, książę Wellington, lord Frondo, król Karol I, biskup Flavius Melchett, generał Melchecus)

Alex Rider: Misja Stormbreaker (2006) (Smithers)

V jak Vendetta (2006) (Gordon Deitrich)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012) (Władca Esgaroth)

Czarodziejski flet (2006)

Rozwód po francusku (2003)

Kaczki z gęsiej paczki (2018) (Frazier)

Praziomek (2019) ( Lord Piggot-Dunceby (głos) )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-18wral
ycipk-18wral
ycipk-18wral