ycipk-4l9fot
ycipk-4l9fot

Szymon Szurmiej - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Łuck

Filmografia:

Wniebowstąpienie (1968) (Wuj Raisy)

Mrzonka (1985) (Nowosielski)

Przybłęda (1981)

Moja wojna, moja miłość (1975)

Jak daleko stąd, jak blisko (1971) (Uczestnik pogrzebu)

Pensja Pani Latter (1982) (Lichwiarz Fischman)

Szaleństwa Panny Ewy (1984) (Właściciel lombardu)

Szaleństwa panny Ewy () (Właściciel lombardu)

Janosik (serial) () (Żyd)

Śmierć prezydenta (1977) (Kalmen Szadchen)

Życie Kamila Kuranta (serial TV) (1982) (Egzekutor)

Sanatorium Pod Klepsydrą (1973) (Żyd)

Austeria (1982) (Wilf)

Doktor Judym (1976) (Doktor Chmielnicki)

Miłość ci wszystko wybaczy (1981) (Kierownik sali w Adrii)

Dyrektorzy (1975) (Szef BHP w Fabelu)

Doktor Murek (1979) (Bezdomny)

Sprawa Gorgonowej (1977) (Mężczyzna)

Życie Kamila Kuranta (1982) (Egzekutor)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Kleinpeter)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4l9fot
ycipk-4l9fot
ycipk-4l9fot