WP
WP

Tadeusz Pluciński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Hydrozagadka (1970) (Pan Jurek)

Jak być kochaną (1962) (Niemiec przesłuchujący aktorów)

TuliPany (2004) (Lolek)

Mistrz tańca (1968) (Ksiądz)

Kopciuszek () (Bogdan Kowalczyk)

Menedżer (1985) (Julian)

Sobótki (1965) (Chłopak Jadwigi)

Życie na gorąco () (Lazzare Camerini)

Dziupla Cezara () (Burger, ojciec Edwarda)

Szkice warszawskie (1969)

Anioł Stróż () (lekarz)

Zielona miłość () (i Kierowca)

Pitbull (serial) ()

Urodziny Matyldy (1975)

Tysiąc talarów (1959) (Ksiądz)

Upał (1964) (mężczyzna chodzący za Grzanką; nie występuje w czołówce)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Józef, adiutant Świerczewskiego w Hiszpanii)

Piekło i niebo (1966) (diabeł stróż dziadka)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Kierowca)

WP
WP
WP