Trwa ładowanie...
d1hlnpr
d1hlnpr
d1hlnpr
d1hlnpr

Tadeusz Pluciński

Najnowsze informacje
d1hlnpr
3.8
(85 głosów)
Oceń:
d1hlnpr
Filmografia:

Hydrozagadka (1970) (Pan Jurek)

Jak być kochaną (1962) (Niemiec przesłuchujący aktorów)

TuliPany (2004) (Lolek)

Mistrz tańca (1968) (Ksiądz)

Kopciuszek () (Bogdan Kowalczyk)

Menedżer (1985) (Julian)

Sobótki (1965) (Chłopak Jadwigi)

Życie na gorąco () (Lazzare Camerini)

Dziupla Cezara () (Burger, ojciec Edwarda)

Szkice warszawskie (1969)

Anioł Stróż () (lekarz)

Zielona miłość () (i Kierowca)

Pitbull (serial) ()

Urodziny Matyldy (1975)

Tysiąc talarów (1959) (Ksiądz)

Upał (1964) (mężczyzna chodzący za Grzanką; nie występuje w czołówce)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Józef, adiutant Świerczewskiego w Hiszpanii)

Piekło i niebo (1966) (diabeł stróż dziadka)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Kierowca)

d1hlnpr
Zdjęcie
d1hlnpr
d1hlnpr
d1hlnpr
d1hlnpr
d1hlnpr
d1hlnpr