Trwa ładowanie...
d372y5t

Tadeusz Pluciński

Najnowsze informacje
3.8
(85 głosów)
Oceń:
d372y5t
Filmografia:

Hydrozagadka (1970) (Pan Jurek)

Jak być kochaną (1962) (Niemiec przesłuchujący aktorów)

TuliPany (2004) (Lolek)

Mistrz tańca (1968) (Ksiądz)

Kopciuszek () (Bogdan Kowalczyk)

Menedżer (1985) (Julian)

Sobótki (1965) (Chłopak Jadwigi)

Życie na gorąco () (Lazzare Camerini)

Dziupla Cezara () (Burger, ojciec Edwarda)

Szkice warszawskie (1969)

Anioł Stróż () (lekarz)

Zielona miłość () (i Kierowca)

Pitbull (serial) ()

Urodziny Matyldy (1975)

Tysiąc talarów (1959) (Ksiądz)

Upał (1964) (mężczyzna chodzący za Grzanką; nie występuje w czołówce)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Józef, adiutant Świerczewskiego w Hiszpanii)

Piekło i niebo (1966) (diabeł stróż dziadka)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Kierowca)

Zdjęcie
d372y5t
d372y5t
d372y5t
d372y5t