Trwa ładowanie...
d1f7ydp

Tadeusz Pluciński

Najnowsze informacje
3.8
(85 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Hydrozagadka (1970) (Pan Jurek)

Jak być kochaną (1962) (Niemiec przesłuchujący aktorów)

TuliPany (2004) (Lolek)

Mistrz tańca (1968) (Ksiądz)

Kopciuszek () (Bogdan Kowalczyk)

Menedżer (1985) (Julian)

Sobótki (1965) (Chłopak Jadwigi)

Życie na gorąco () (Lazzare Camerini)

Dziupla Cezara () (Burger, ojciec Edwarda)

Szkice warszawskie (1969)

Anioł Stróż () (lekarz)

Zielona miłość () (i Kierowca)

Pitbull (serial) ()

Urodziny Matyldy (1975)

Tysiąc talarów (1959) (Ksiądz)

Upał (1964) (mężczyzna chodzący za Grzanką; nie występuje w czołówce)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Józef, adiutant Świerczewskiego w Hiszpanii)

Piekło i niebo (1966) (diabeł stróż dziadka)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Kierowca)

d1f7ydp

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1f7ydp
d1f7ydp
d1f7ydp