Trwa ładowanie...
d3cwa8z
d3cwa8z

Taj Mahal

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, USA

Dyskografia:

Taj Mahal, 1968
The Nach'l blues, 1968
Giant Step/De Ole Folks at Home, 1969
Happy Just to Be Like I Am, 1971
Recycling The Blues & Other Related Stuff, 1972
Sounder, 1972
Oooh So Good 'n Blues, 1973
Mo' Roots, 1974
Music Keeps Me Together, 1975
Satisfied 'N Tickled Too, 1976
Music Fuh Ya', 1976
Brothers, 1977
Evolution, 1977
Taj, 1987
Shake Sugaree, 1988
Mule Bone, 1991
Like Never Before, 1991
Dancing the Blues, 1993
Mumtaz Mahal (with V.M. Bhatt and N. Ravikiran), 1995
Phantom Blues, 1996
Señor Blues, 1997
Sacred Island aka Hula Blues (with The Hula Blues Band), 1998
Kulanjan (with Toumani Diabaté), 1999
Hanapepe Dream (with The Hula Blues Band), 2001
Mkutano Meets the Culture Musical Club of Zanzibar, 2005
Maestro, 2008
TajMo, 2017

Taj Mahal
wikimedia Commons
Taj Mahal
d3cwa8z
d3cwa8z

d3cwa8z
d3cwa8z
d3cwa8z