ycipk-1vgmqy
ycipk-1vgmqy

Taylor Kitsch - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Battleship: Bitwa o Ziemię (2012) (Alex Hopper)

Savages: poza bezprawiem (2012) (Chon)

John Carter (2012) (John Carter)

Bractwo Bang Bang (2010) (Kevin Carter)

Ocalony (2013) (Mike Murphy)

Normal Heart, The (2014) (Bruce Niles)

X-Men Geneza: Wolverine (2009) (Remy LeBeau / Gambit)

Światła stadionów (serial) () (Tim Riggins)

Pakt milczenia (2006) (Pogue Parry)

Tylko dla odważnych (2017) (Christopher MacKenzie)

ycipk-1vgmqy
ycipk-1vgmqy
ycipk-1vgmqy