Trwa ładowanie...
d2vqhnh
d2vqhnh

Tim Dekay - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Ithaca, Nowy Jork, USA

Reżyser:

White Collar: Biały kołnierzyk ()

Filmografia:

If These Walls Could Talk (1996) (Mąż Becky)

Brimstone (1998)

Ich pięcioro (1994) (Dr Paul Thomas)

Diagnosis: Murder (1975) (Sonny Burnett)

Naked Truth, The (1995) (John)

Kruk 3: Zbawienie (2000)

Kod dostępu (2001) (Agent)

WWII in HD () (Richard Tregaskis)

Akt odwagi / Walkout (2006) (2006) (pan Peck)

Rozpalić Cleveland () (Koleś)

White Collar: Biały kołnierzyk ()

Anatomia prawdy () (Caleb Banks)

Powiedz, że mnie kochasz () (David)

Na imię mi Earl () (Hank Lange)

Dorwać Smarta (2008) (Agent Secret Service)

Carnivale () (Clayton Jonesy Jones)

4400 () (Drew Imroth)

Chuck () (Kieran Ryker)

Bez śladu () (Jim Cooper)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (William Campbell)

Dowody zbrodni () (Geoff Taylor)

Bohaterowie z przypadku (1998) (Barman)

SeaQuest DSV (1993) (Lawrence Deon)

Zdjęcie
Podziel się
d2vqhnh
d2vqhnh
d2vqhnh