ycipk-2lyz88
ycipk-2lyz88

Tim Griffin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia

Chicago

Filmografia

Fair Game (2010) (Paul)

Ich pięcioro (1994) (Richie Grayson)

Dziewczyny i chłopaki (2000) (Timmy)

Porwanie / Abduction (2011) (2011) (Czerwojna Koszula)

Lepsze życie (2011) (Juvie Officer)

Krucjata Bourne'a (2004) (Nevins)

Kolekcjoner 3D (2012) (Dre)

Niebieski Pacyfik () (Nicky Mink)

Dziewczyna z komputera () (Rod)

Vegas () (Norman Kemp)

Obrońcy () (Agent Reese)

Prime suspect () (Detektyw Augie Blando)

Super 8 (2011) (Commando)

Kamuflaż () (Seth Newman)

Tożsamość szpiega () (Frank Westen)

Sprawy rodzinne () (Bill Deverell)

Kobiecy Klub Zbrodni () (Dennis Iverson)

Projekt: Monster (2007) (Command Center Officer)

Czarodziejki () (The Rabbit)

Trzy na jednego () (Ralph)

Iron Man (2008) (Analityk CAOC)

24 godziny (serial) () (Agent Baron)

Magia kłamstwa ()

Człowiek, który gapił się na kozy (2009) (Tim Kootz)

Sliders: Piąty Wymiar () (Jacob)

Miłosne gierki (2008) (Ralph)

Star Trek (2009) (Kelvin inżynier)

Podkomisarz Brenda Johnson () (Roy Barnes)

Kości () (Pete Steckel)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Comandor Briggs)

Jednostka () (Morgan Eliot)

Chirurdzy () (Ronny O'Malley)

Dowody zbrodni () (Asst. Coach Walters '73)

Saved by the Bell: The College Years (1993) (Jason)

Hunter (1984) (1984) (Gil Reynolds)

Against the Grain (1993) (Mark)

Evolver (1995) (Dwight)

Studenci / Higher Learning (1995) (1995) (Orientation Advisor)

ycipk-2lyz88
ycipk-2lyz88
ycipk-2lyz88