WP
WP

Tim McInnerny - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Notting Hill (1999) (Max)

Elfy z ogrodu czarów (1997)

101 dalmatyńczyków (1996) (1996) (Alonzo)

Spotkanie z Jezusem (2000)

102 Dalmatyńczyki (2000)

Eddie zwany orłem (2016)

Czarna śmierć (2010) (Hob)

Proch, zdrada i spisek (2004) (Sir Robert Cecil)

Redukcja (2006) (Richard)

Czarna Żmija () (lord Percy Percy, kapitan Kevin Darling, lord Topper i Le Comte de Frou Frou, archidiakon Darling, Duke of Darling, Duc de Darling)

Casanova (2005) (doża)

WP
WP
WP