ycipk-csv8gw
ycipk-csv8gw

Titus Welliver - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Operacja Argo (2012) (Jon Bates)

Człowiek na krawędzi (2012) (Dante Marcus)

Transformers: Wiek Zagłady (2014) (Savoy)

Śmiałkowie (1997) (B.F. Goodrich)

Amnezja (2004) (Dale Becker)

Powers (2014) (Triphammer)

Pamięć absolutna 2070 ()

Przedmiot 47 (2012) (Agent S.H.I.E.L.D.)

Suits: W garniturach () (Dominic Barone)

Przystojny Harry (2009) (Gebhardt)

Dzień w którym zastrzelono Lincolna (1998) (Lewis Thorton Paine)

Ulice Nowego Jorku () (Frankie)

Promised Land (2012) (Rob)

Miasto złodziei (2010) (Dino Ciampa)

Gdzie jesteś Amando? (2007) (Lionel McCready)

Shaft (2019) (2019) (Vietti )

Fot. ONS
Podziel się
ycipk-csv8gw
ycipk-csv8gw
ycipk-csv8gw