WP
WP

Tom Welling - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
WP

Aktor.

Uczęszczał do szkoły średniej w Okemos (Michigan), którą ukończył w 1995. Pracował jako model dla agencji Louisa Modeling. Jedną z pierwszych ról otrzymał w serialu "Judging Amy", a następnie w "Special Unit 2" i "Undeclare".

Kiedy ma wolny czas lubi czytać, grać w koszykówkę z przyjaciółmi i biegać. Poślubił swoją dziewczynę Jamie latem 2002.

Data urodzenia

24.04.1977

Miejsce urodzenia

Nowy Jork

Filmografia

Draft Day (2014) (Brian Drew)

Parkland (2013) (Roy Kellerman)

Studenciaki () (Fratt Guy)

Fałszywa dwunastka (2003) (starszy syn)

Mgła / The Fog (2005) (2005)

Wybór (2016) (Ryan)

Lucyfer ()

WP
WP
WP