Trwa ładowanie...
ycipk-3ex9v2
ycipk-3ex9v2

Tomasz Borkowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Safari 3D (2010) (Billy)

Heca w Zoo (2011) (Miś 2)

Gra Endera (2013)

Strażnicy marzeń (2012) (Zając Wielkanocny)

Transformers: Wiek Zagłady (2014) (Joshua Joyce)

Radiostacja Roscoe () (Barney)

Wakacje Mikołajka (2014) (Reżyser)

Skubani (2013) (Prezydent)

Wojownicze Żółwie Ninja (2014) (Harley)

Boża podszewka II () (Chłopak w Juryszkach)

Tedi i poszukiwacze zaginionego miasta (2012) (Arnoldson)

Mega Spider-Man () (Harry Osborn)

Tarzan. Król dżungli (2013) (Porter)

Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości (2012) (Asterix)

Komisarz Alex () (Mark Schwaiz)

Siedmiu krasnoludków ratuje śpiącą królewnę (2014) (Smętek)

Klopsiki kontratakują (2013) (Chester V)

Rodzinka nie z tej ziemi (2013) (Pełzior)

Noe: Wybrany przez Boga (2014) (Noe)

1920. Wojna i miłość () (Józef Szymański)

Generał. Zamach na Gibraltarze (2009) (porucznik Ludwik Łubieński)

Ojciec Mateusz () (Franciszek Ciszewski)

Pitbull (serial) ()

Eragon (2006) (Murtagh)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011) (Steve)

Megamocny 3D (2011) (Megamocny)

Co mówią lekarze (2009)

Demakijaż (2008) (Cyryl)

Generał () (Porucznik Ludwik Łubieński)

Alvin i wiewiórki 2 (2009)

Niesamowity Spider-Man (2012) (Dr Curt Connors / Jaszczur)

Hotel Transylwania (2012) (Dracula)

Speed Racer (2008) (Taejo)

Job, czyli ostatnia szara komórka (2006) (Adi)

Dudi: Cała naprzód (2017)

Juliusz (2018) (Motocyklista)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3ex9v2
ycipk-3ex9v2
ycipk-3ex9v2