Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Tomasz Dedek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

20.10.1957

Miejsce urodzenia

Rawa Mazowiecka

Filmografia

Fuks (1999) ('Baba')

Poranek Kojota (2001) (Mały)

Na straży swej stać będę (1983) (Herbert Bielas)

Enduro Bojz (2000) (dowódca)

Wielkie rzeczy: Gra (2000) (Sacho Tomczyk)

Lista Schindlera (1993) (Gestapowiec)

Haker (2002) (2002) (Ojciec Turbo)

Sztos (1997) (Fałszerz)

Przesłuchanie (1982) (ubek Czesiek)

Godzina W (1979) ('Orzeł')

Rodzina zastępcza ()

Chip i Dale Brygada RR () (Niedźwiedź i panda z zoo, w którym kradziono orzeszki ziemne)

Historia Roja (2015) (funkcjonariusz UBP)

Król komputerów (1988)

Szycie na gorąco () (Cezary Czyjarek)

Ojciec Mateusz () (Sadowski)

Rodzinka Robinsonów (2007) (Karl)

Oficer () (generał policji)

Fala zbrodni () (minister Jan Widłak)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Wawro)

Psy (1992) (Wawro, oficer SB)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw