Trwa ładowanie...
d8nlp4q
d8nlp4q

Tomasz Dedek

Najnowsze informacje
4.5
(77 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Rawa Mazowiecka

Filmografia:

Fuks (1999) ('Baba')

Poranek Kojota (2001) (Mały)

Na straży swej stać będę (1983) (Herbert Bielas)

Enduro Bojz (2000) (dowódca)

Wielkie rzeczy: Gra (2000) (Sacho Tomczyk)

Lista Schindlera (1993) (Gestapowiec)

Haker (2002) (2002) (Ojciec Turbo)

Sztos (1997) (Fałszerz)

Przesłuchanie (1982) (ubek Czesiek)

Godzina W (1979) ('Orzeł')

Rodzina zastępcza ()

Chip i Dale Brygada RR () (Niedźwiedź i panda z zoo, w którym kradziono orzeszki ziemne)

Historia Roja (2015) (funkcjonariusz UBP)

Król komputerów (1988)

Szycie na gorąco () (Cezary Czyjarek)

Ojciec Mateusz () (Sadowski)

Rodzinka Robinsonów (2007) (Karl)

Oficer () (generał policji)

Fala zbrodni () (minister Jan Widłak)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Wawro)

Psy (1992) (Wawro, oficer SB)

Zdjęcie
d8nlp4q
d8nlp4q
d8nlp4q
d8nlp4q