ycipk-49usx5
ycipk-49usx5

Tomasz Lengren - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lublin

Filmografia:

Polowanie na muchy (1969) (bywalec klubu)

Ziemia obiecana (1974) (majster Kesslera)

Zróbmy sobie wnuka (2003)

Rejs (1970) (Uczestnik rejsu)

Kapitał, czyli jak zrobić pieniądze w Polsce (1989) (Kurdyba)

Trzeba zabić tę miłość (1972) (Staszek)

Stan strachu (1989) (SB-ek)

Sztuka kochania (1989) (1989) (dozorca)

Sztos (1997) (Kochanek matki Beaty)

Ziemia obiecana (serial) () (Majster w fabryce Kesslera)

Dziki 2. Pojedynek () (Golonka)

Tulipan ()

Oda do radości (2005) (ojciec Wiktora)

Parę osób, mały czas (2005) (fotograf)

Kochaj i rób co chcesz (1997) (Wiesio Ślaski)

Kryminalni () (Pawlik)

Klincz (1979) (Jerzy)

Zabij mnie glino (1987) (Kwapiński)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-49usx5
ycipk-49usx5
ycipk-49usx5