ycipk-2iy3ws
ycipk-2iy3ws

Tomasz Lengren - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

07.03.1945

Miejsce urodzenia

Lublin

Data śmierci

09.07.2008

Filmografia

Polowanie na muchy (1969) (bywalec klubu)

Ziemia obiecana (1974) (majster Kesslera)

Zróbmy sobie wnuka (2003)

Rejs (1970) (Uczestnik rejsu)

Kapitał, czyli jak zrobić pieniądze w Polsce (1989) (Kurdyba)

Trzeba zabić tę miłość (1972) (Staszek)

Stan strachu (1989) (SB-ek)

Sztuka kochania (1989) (1989) (dozorca)

Sztos (1997) (Kochanek matki Beaty)

Ziemia obiecana (serial) () (Majster w fabryce Kesslera)

Dziki 2. Pojedynek () (Golonka)

Tulipan ()

Oda do radości (2005) (ojciec Wiktora)

Parę osób, mały czas (2005) (fotograf)

Kochaj i rób co chcesz (1997) (Wiesio Ślaski)

Kryminalni () (Pawlik)

Klincz (1979) (Jerzy)

Zabij mnie glino (1987) (Kwapiński)

ycipk-2iy3ws
ycipk-2iy3ws
ycipk-2iy3ws