Trwa ładowanie...
d1cvzdl

Trevor Howard

Najnowsze informacje
2.5
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Christmas Eve (1986)

Liquidator, The (1965) (Mostyn)

Hedda Gabler (1963) (Ejlert Lövborg)

Albino (1976) (Johannes)

Bitwa o Anglię (1969) (Keith Park)

Wilki morskie (1980) (Jack Cartwright)

The Passionate Friends (1949) (prof. Steven Stratton)

Superman (1978) (przewodniczący Rady Starszych)

Meteor (1979) (Sir Michael Hughes)

Agresja (1973) (Porucznik Cartwright)

Trzeci człowiek (1949) (major Calloway)

Sons and Lovers (1960)

Bunt na “Bounty” (1962) (kapitan William Bligh)

Córka Ryana (1970) (Ojciec Collins)

Operacja kusza (1965) (Profesor Lindemann)

Spotkanie / Brief Encounter (1946) (1946) (Alec harvey)

d1cvzdl

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1cvzdl
d1cvzdl
d1cvzdl