ycipk-4if2j5
ycipk-4if2j5

Trevor Howard - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Christmas Eve (1986)

Liquidator, The (1965) (Mostyn)

Hedda Gabler (1963) (Ejlert Lövborg)

Albino (1976) (Johannes)

Bitwa o Anglię (1969) (Keith Park)

Wilki morskie (1980) (Jack Cartwright)

The Passionate Friends (1949) (prof. Steven Stratton)

Superman (1978) (przewodniczący Rady Starszych)

Meteor (1979) (Sir Michael Hughes)

Agresja (1973) (Porucznik Cartwright)

Trzeci człowiek (1949) (major Calloway)

Sons and Lovers (1960)

Bunt na “Bounty” (1962) (kapitan William Bligh)

Córka Ryana (1970) (Ojciec Collins)

Operacja kusza (1965) (Profesor Lindemann)

Spotkanie / Brief Encounter (1946) (1946) (Alec harvey)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4if2j5
ycipk-4if2j5
ycipk-4if2j5