Trwa ładowanie...
d26b7a1

Trevor Howard

Najnowsze informacje
2.5
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Christmas Eve (1986)

Liquidator, The (1965) (Mostyn)

Hedda Gabler (1963) (Ejlert Lövborg)

Albino (1976) (Johannes)

Bitwa o Anglię (1969) (Keith Park)

Wilki morskie (1980) (Jack Cartwright)

The Passionate Friends (1949) (prof. Steven Stratton)

Superman (1978) (przewodniczący Rady Starszych)

Meteor (1979) (Sir Michael Hughes)

Agresja (1973) (Porucznik Cartwright)

Trzeci człowiek (1949) (major Calloway)

Sons and Lovers (1960)

Bunt na “Bounty” (1962) (kapitan William Bligh)

Córka Ryana (1970) (Ojciec Collins)

Operacja kusza (1965) (Profesor Lindemann)

Spotkanie / Brief Encounter (1946) (1946) (Alec harvey)

d26b7a1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d26b7a1
d26b7a1
d26b7a1