Trwa ładowanie...
dg8256z

Trevor Howard

Najnowsze informacje
2.5
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Christmas Eve (1986)

Liquidator, The (1965) (Mostyn)

Hedda Gabler (1963) (Ejlert Lövborg)

Albino (1976) (Johannes)

Bitwa o Anglię (1969) (Keith Park)

Wilki morskie (1980) (Jack Cartwright)

The Passionate Friends (1949) (prof. Steven Stratton)

Superman (1978) (przewodniczący Rady Starszych)

Meteor (1979) (Sir Michael Hughes)

Agresja (1973) (Porucznik Cartwright)

Trzeci człowiek (1949) (major Calloway)

Sons and Lovers (1960)

Bunt na “Bounty” (1962) (kapitan William Bligh)

Córka Ryana (1970) (Ojciec Collins)

Operacja kusza (1965) (Profesor Lindemann)

Spotkanie / Brief Encounter (1946) (1946) (Alec harvey)

dg8256z

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dg8256z
dg8256z
dg8256z