ycipk-126gji
ycipk-126gji

Victor Garber - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Legalna blondynka (2001)

Tuck Everlasting (2002)

Titanic 3D (1997) (Thomas Andrews)

Life with Mikey (1993) (Brian Spiro)

Zmowa pierwszych żon (1996) (Bill Atchison)

Polowanie na prezydenta (2014) (Vice President)

Klucz do wieczności (2015)

Idealny plan (2011) (Bob Vincent)

Terapia w sieci () (Kip Wallice)

Obywatel Milk (2008) (George Moscone)

Eli Stone () (Jordan Wethersby)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Jack Bristow)

To znowu ty (2010) (Mark)

Kung Fu Panda 2 3D (2011) (mistrz Nosorożec)

Margines życia (1992) (1992) (Tis)

Margines życia (1991) (1991) (Tis)

Orville ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-126gji
ycipk-126gji
ycipk-126gji