ycipk-4a4w4w
ycipk-4a4w4w

Victor Garber - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Legalna blondynka (2001)

Tuck Everlasting (2002)

Titanic 3D (1997) (Thomas Andrews)

Life with Mikey (1993) (Brian Spiro)

Zmowa pierwszych żon (1996) (Bill Atchison)

Polowanie na prezydenta (2014) (Vice President)

Klucz do wieczności (2015)

Idealny plan (2011) (Bob Vincent)

Terapia w sieci () (Kip Wallice)

Obywatel Milk (2008) (George Moscone)

Eli Stone () (Jordan Wethersby)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Jack Bristow)

To znowu ty (2010) (Mark)

Kung Fu Panda 2 3D (2011) (mistrz Nosorożec)

Margines życia (1992) (1992) (Tis)

Margines życia (1991) (1991) (Tis)

Orville ()

ycipk-4a4w4w
ycipk-4a4w4w
ycipk-4a4w4w