Trwa ładowanie...
d2n8prw

Wendell Pierce

Najnowsze informacje
4.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Skarbonka (1986) (Paramedyk)

Szefowie wrogowie (2011) (detektyw Hogan)

Brown Sugar (2002) (Simon)

Uśpieni (1996)

Dwa miliony dolarów napiwku (1994) (Bo Williams)

Hakerzy (1995) (Agent Gill)

Bolden! (2014) (Bartley)

Treme () (Antoine Batiste)

Kraina obfitości (2004) (Henry)

Siostra Hawthorne () (Michael Schilling)

Zwariowana Telewizja () (Kevin LaRue)

Prawo ulicy () (detektyw William 'Bunk' Moreland)

Stay Alive (2006) (Detektyw Thibodeaux)

Bye Bye, Love (1995) (Hector)

Wojna pokus (2003) (Lewis)

d2n8prw

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2n8prw
d2n8prw
d2n8prw