Trwa ładowanie...
drgdiel

Wendell Pierce

Najnowsze informacje
4.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Skarbonka (1986) (Paramedyk)

Szefowie wrogowie (2011) (detektyw Hogan)

Brown Sugar (2002) (Simon)

Uśpieni (1996)

Dwa miliony dolarów napiwku (1994) (Bo Williams)

Hakerzy (1995) (Agent Gill)

Bolden! (2014) (Bartley)

Treme () (Antoine Batiste)

Kraina obfitości (2004) (Henry)

Siostra Hawthorne () (Michael Schilling)

Zwariowana Telewizja () (Kevin LaRue)

Prawo ulicy () (detektyw William 'Bunk' Moreland)

Stay Alive (2006) (Detektyw Thibodeaux)

Bye Bye, Love (1995) (Hector)

Wojna pokus (2003) (Lewis)

drgdiel

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
drgdiel
drgdiel
drgdiel