Trwa ładowanie...
d1dassu

Wendell Pierce

Najnowsze informacje
4.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Skarbonka (1986) (Paramedyk)

Szefowie wrogowie (2011) (detektyw Hogan)

Brown Sugar (2002) (Simon)

Uśpieni (1996)

Dwa miliony dolarów napiwku (1994) (Bo Williams)

Hakerzy (1995) (Agent Gill)

Bolden! (2014) (Bartley)

Treme () (Antoine Batiste)

Kraina obfitości (2004) (Henry)

Siostra Hawthorne () (Michael Schilling)

Zwariowana Telewizja () (Kevin LaRue)

Prawo ulicy () (detektyw William 'Bunk' Moreland)

Stay Alive (2006) (Detektyw Thibodeaux)

Bye Bye, Love (1995) (Hector)

Wojna pokus (2003) (Lewis)

d1dassu

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1dassu
d1dassu
d1dassu