ycipk-1i9j25
ycipk-1i9j25

Wendell Pierce - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Skarbonka (1986) (Paramedyk)

Szefowie wrogowie (2011) (detektyw Hogan)

Brown Sugar (2002) (Simon)

Uśpieni (1996)

Dwa miliony dolarów napiwku (1994) (Bo Williams)

Hakerzy (1995) (Agent Gill)

Bolden! (2014) (Bartley)

Treme () (Antoine Batiste)

Kraina obfitości (2004) (Henry)

Siostra Hawthorne () (Michael Schilling)

Zwariowana Telewizja () (Kevin LaRue)

Prawo ulicy () (detektyw William 'Bunk' Moreland)

Stay Alive (2006) (Detektyw Thibodeaux)

Bye Bye, Love (1995) (Hector)

Wojna pokus (2003) (Lewis)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1i9j25
ycipk-1i9j25
ycipk-1i9j25