WP
WP

Wendell Pierce - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Skarbonka (1986) (Paramedyk)

Szefowie wrogowie (2011) (detektyw Hogan)

Brown Sugar (2002) (Simon)

Uśpieni (1996)

Dwa miliony dolarów napiwku (1994) (Bo Williams)

Hakerzy (1995) (Agent Gill)

Bolden! (2014) (Bartley)

Treme () (Antoine Batiste)

Kraina obfitości (2004) (Henry)

Siostra Hawthorne () (Michael Schilling)

Zwariowana Telewizja () (Kevin LaRue)

Prawo ulicy () (detektyw William 'Bunk' Moreland)

Stay Alive (2006) (Detektyw Thibodeaux)

Bye Bye, Love (1995) (Hector)

Wojna pokus (2003) (Lewis)

WP
WP
WP