Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Willie Garson - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

20.02.1964

Miejsce urodzenia

Highland Park, New Jersey, USA

Filmografia

Sposób na blondynkę (1998) (Dr Zit Face / Kumpel Bob ze szkoły średniej)

Być jak John Malkovich (1999) (Facet w restauracji)

Speechless (1994) (Dick)

Across the Tracks (1991) (Sprzedawca)

Gangsterzy (1991) (Telefonista)

Egzorcysta 2 i 1/2 (1990) (Nerd)

Martwy mózg (1990) (Członek załogi)

Marsjanie atakują! (1996) (Facet z korporacji)

Pełnia życia (1998) (Mężczyzna w windzie)

Kumpel do bicia (1999)

Deliberate Stranger, The (1986)

Zagadki umysłu (2009) (Leonard Steinberg)

Afera poniżej zera (2001)

Mary-Kate i Ashley: Nikomu ani słowa (2000) (Agent Norm)

Fortress 2 (1999) (Nussbaum)

Dzień Świstaka (1993) (Kenny, asystent Phila)

Chłopiec poznaje świat (1993) (Leonard Spinelli / Mervyn / Minister)

Dzień z życia blondynki (2014) (Dan Karlin)

Poziom 9 () (Bones)

Prawo ciążenia (2009) (Carl)

Rozpalić Cleveland () (Doktor Brotz)

White Collar: Biały kołnierzyk () (Mozzie)

Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym (1995) (Cuffy)

Zdarzyło się jutro () (Willie Dretler)

Booker () (Mac Larson)

Seks w wielkim mieście 2 (2010) (Stanford Blatch)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Martin Lloyd)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Bud SImmons - Seksowny Kociak (2003))

Buffy - postrach wampirów (serial) () (Ochroniarz)

Every Breath (1993) (Bob)

Z księżyca spadłeś? (2000) (Brett)

John z Cincinnati () (Meyer Dickstein)

Tak się robi telewizję (2006) (Brian)

Seks w wielkim mieście (2008) (Stanford Blatch)

Pushing Daisies: Gdzie pachną stokrotki () (Dick Dicker)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Ian Sutter)

Mały Manhattan (2006) (Ralph)

Jak w niebie (2005) (Gospodarz)

Miłosna zagrywka (2005) (Kevin)

Star Trek: Voyager (1995) (Riga)

Skryta Namiętność (1993) (Patsy)

Zakręcony piątek (2003) (Evan)

Ruby (1992) (Lee Harvey Oswald)

Kręglogłowi (1996) (Kieszonkowiec)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw