ycipk-1or5ji
ycipk-1or5ji

Wilmer Valderrama - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Miami, Floryda, USA

Filmografia:

Britney's (2002) (Marco Ramirez)

Larry Crowne - uśmiech losu (2011) (Dell Gordo)

Summer Catch (2001)

Party Monster (2003) (DJ Keoki)

Złota rączka () (Manny)

Girl Is In Trouble, The (2012) (Angel)

Bananowy Doktor () (Eric Kasabian)

Prada albo nic (2011) (Bruno)

Uziemieni () (Eugenio)

Awake () (Detektyw Efrem Vega)

Salon piękności (2005) (Corky)

Fatalny skok (2008) (Max)

Książę Czaruś (2018) (Wilmer Valderrama)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1or5ji
ycipk-1or5ji
ycipk-1or5ji