ycipk-25c0c5
ycipk-25c0c5

Witold Dębicki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

O dwóch takich, co nic nie ukradli (1999)

Łowcy skór (2003)

Cynga (1991)

Trzeba zabić tę miłość (1972) (Władek)

Mój rower (2012) (Franc)

Jezioro (2011)

Kżyrzacy 2 (2002) (Władysław Jagiełło)

Pakt ()

Broda (1974) (Krzysztof Kulak)

Pieczone gołąbki (1966) (Robotnik)

Gorący temat () (Mruk)

Fachowiec (1987) (Robotnik w knajpie)

Greta (1985) (Polak)

Szkice warszawskie (1969) (Kędzierzawy)

Wielki statysta (1983) (Tadeusz Kościuszko)

Król komputerów (1988)

Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł (2010) (Mieczysław Moczar)

Blondynka () (Bazyli Dalamata)

Kobieta i kobieta (1979) (Michał Kuczera, mąż Barbary, weterynarz)

Twarzą w twarz () (Piekarski Piekarz)

Futro (2007) (Antoni)

Lejdis (2008) (ksiądż dyrektor)

Pitbull (serial) ()

Zaległy urlop (1978) (Projektant)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Stolarek)

Ile jest życia (1974) (Kowalski)

Kochajmy syrenki (1966) (Pracownik biurowy)

Ostatni dzwonek (1986) (1986) (Szczęśniak)

Ekstradycja () (Stefan Sawka)

Skrzydlate świnie (2009) (Jan)

Wielka wsypa (1993) (Kazio)

Taxi A (2007) (Przemytnik)

Ekipa () (wiceminister Jodła)

Poślizg (1972) (Kierowca)

Agent nr 1 (1971) (Radiotelegrafista w sztabie brytyjskim)

Domena władzy (1991) (Karol)

Dzień czekolady (2018) (Pożeracz Czasu)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-25c0c5
ycipk-25c0c5
ycipk-25c0c5