Trwa ładowanie...
d1fe3uj

Wojciech Majchrzak

Najnowsze informacje
4.2
(5 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Gostyń, Polska

Filmografia:

Jest jak jest (1994) (Poborowy)

To ja, złodziej (1999) (Gangster)

Jack pogromca olbrzymów (2012)

Turbo (2013)

Ostatnia misja (2000) (Policjant w hotelowej recepcji)

Enduro Bojz (2000) (Policjant)

Marszałek Piłsudski (2001) (Uczestnik koncertu informujący o podpisaniu traktatu pokojowego z Rosją)

Tajemnica zielonego królestwa (2013)

Ludzie wśród ludzi ()

Zakochany wilczek 3D (2010)

Ojciec Mateusz () (Tadeusz Jaskot)

Tylko miłość () (Sobiecki)

Na Wspólnej () (Leszek Nowak)

Plebania () (Naczelny)

Ostatni Władca Wiatru (2010)

Czas honoru () (Kapitan Tomasz Krawicz Krawiec)

Z miłości (2007) (2007) (Dyrektor filharmonii)

Fala zbrodni () (Praczyk)

Pierwsza miłość () (Bogusław Rudny)

Przeprowadzki (2000) (Wacław Szczygieł)

d1fe3uj

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1fe3uj
d1fe3uj
d1fe3uj