ycipk-2iy3ws
ycipk-2iy3ws

Yvonne Strahovski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

30.07.1982

Miejsce urodzenia

Maroubra, Sydney, Nowa Południowa Walia, Australia

Filmografia

Elita zabójców (2011) (Anne)

Ja, Frankenstein (2013) (Terra Wessex)

Tajemnice Manhattanu (2016) (Caroline Crowley)

Outback, The (2012) (Miranda)

Shadows from the Sky (2013) (Jill)

Mama i ja (2012) (Jessica)

Jack Is Back (2014) (Ona sama)

Droga do nikąd (2007) (Sophie)

Chuck () (Sarah Walker)

Predator 2018 (2018) (Emily)

Opowieść podręcznej ()

ycipk-2iy3ws
ycipk-2iy3ws
ycipk-2iy3ws