WP
WP

Zbigniew Konopka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013) (Beorn)

Minionki rozrabiają (2013) (Dr Nikczemniuk)

Frankenweenie 3D (2012)

Gra Endera (2013)

Jack pogromca olbrzymów (2012)

Gwiezdne wojny: Atak klonów 3D (2002) (Hrabia Dooku)

Percy Jackson: Morze potworów (2012)

Turbo (2013) (Biały Cień)

Iron Man 3 (2013) (Dziennikarz stacji informacyjnej)

Złomka bujdy na resorach (2010)

Nowe szaty króla (2000)

Życie Pi 3D (2012)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013)

Pokłosie (2012) (Kierownik banku)

Światło odbite (1989) (Zbyszek)

Shrek 2 (2004) (Cyklop)

Syn Boży (2014)

Fantastyczna czwórka (2015) (2015)

Leci królik () (Nosny chomik Angus McLoud)

Baśnie i bajki polskie () (Kasztelan / Smok / Niedźwiedź / Czarne Licho / Staruszek / Ksiądz / Król Bałtyku)

Scooby-Doo () (Mamba Wamba)

Flintstonowie ()

Transformers Prime () (Unicron / Żołnierz / Statek Decepticonów)

Klub przyjaciół Myszki Miki () (Lektor/Olbrzym)

Jak wytresować smoka 2 (2014) (Wiking #1)

Rio 2 (2014) (Eduardo)

Smerfy 2 (2013) (Maruda)

Scooby Doo i najeźdźcy z kosmosu (2000) (strażnik MP)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014)

Tarzan 2: Początek legendy (2005) (Kago)

Mulan 2 (2004)

Barbie i Trzy Muszkieterki (2009) (Alexander)

Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości (2012) (Król Piratów)

Awatar: Legenda Aanga () (poborca podatków,Knypek)

Ziarno prawdy (2015) (Wojtuś)

Muppety: Poza Prawem (2014)

Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (2011)

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Iron Will / Brązowy smok)

Maska (serial) () (Loney)

Timon i Pumba () (Bandyci z gangu Cisco / Lew / Czaszka / Policjant / Sashini / Naukowiec / Huragan / Bebech)

Hrabia Kaczula () (Igor)

Jednostka przygotowawcza (2009) (Mikołaj)

Liga Młodych () (Wotan)

Był sobie człowiek () (członek plemienia wrednych jaskiniowców / starszy budowniczy piramidy / Salai)

Listonosz Pat i wielki świat (2013) (PC Selby)

Asterix podbija Amerykę (1994)

Barbie jako Księżniczka i Żebraczka (2004) (Herve)

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów 3D (2012) (Kapitan Flak)

Avengers 3D (2012) (Reporter w TV)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Zero (2009)

Jak ukraść księżyc (2010) (Dr Nikczemniuk)

Krowy na wypasie (2006) (Ben)

Asterix na Olimpiadzie (2007) (Gigantus)

Tupot małych stóp (2006) (Lovelace)

Smerfy 3D (2011) (Maruda (wersja polska))

Jak wytresować smoka (2009)

Cztery noce z Anną (2008)

Magiczna kostka (2006) (Smok)

U Pana Boga w ogródku (2007) (Waldek, oficer CBŚ)

Ratatuj (2007)

I Ty możesz zostać bohaterem (2006) (Napoleon Cross)

Asterix i Wikingowie (2006) (Olaf)

Wallace i Gromit: klątwa królika (2005) (Pan Trawnik)

Magiczna Karuzela (2004) (Zibad)

Gwiezdne wojny: Zemsta Sithów 3D (2005) (hrabia Dooku)

Corgi, psiak królowej (2019) ( Nelson (polski dubbing) )

WP
WP
WP