Trwa ładowanie...
d4bqysv

Zofia Kucówna

Najnowsze informacje
4.1
(39 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Syzyfowe prace (2000) (Przepiórzyca)

Pestka (1995) (matka Borysa)

Syzyfowe prace (serial) () (Przepiórzyca)

Szkice warszawskie (1969) (Olga)

Deszczowy lipiec (1957) (matka niesfornych dzieci)

Bariery dźwięku (1968) (Teresa)

Sabina (1998) (Sabina Kozicka)

Egzamin z życia () (Zuza Chełmicka, babcia Andrzeja)

Dwie strony medalu () (Lucyna Wysocka, matka Janusza)

Ich dzień powszedni (1963) (Ada, rejestratorka w pogotowiu)

Miłość nad rozlewiskiem () (Zosia)

Dom nad rozlewiskiem () (Zosia)

Wielka, większa i największa (1963) (Matka Groszka)

Przygoda noworoczna (1963) (Ela, żona właściciela mieszkania)

Spóźnieni przechodnie (1962) (występuje w roli samego siebie , aktorki grającej w kręconym filmie)

Wiano (1963) (Bronka Drzemlikówna)

Spirala (1978) (lekarka Maria)

d4bqysv

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4bqysv
d4bqysv
d4bqysv