ycipk-44izva
ycipk-44izva

Andrzej Mrozek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Tarnopol

Filmografia:

Szklany dom (1989) (Czesław)

Powrót do Polski (1988) (Strażak)

Motodrama (1971) (nżynier w klubie automobilowym)

Marcowe migdały (1989) (Haneman)

Strach (1975) (Mężczyzna)

Chce mi sie wyć (1989) (Kapitan Jaworski)

Kobieta samotna / The Lonely Lady (1983) (1983) (Ksiądz)

Sami swoi (1967) (Saszka)

Fatalista (1967) (Oficer)

Czarny wąwóz (1989) (Adiutant)

Dom Pirków (1998) (Lekarz)

Martwa fala (1970) (Marynarz)

Prywatne śledztwo (1986)

Błękitny pokój (1965)

Chce mi się wyć (1989) (Kapitan Jaworski)

Lubię nietoperze (1985) (Pacjent)

Wiatraki z Ranley (1989) (Major Cwynar)

Ubranie prawie nowe (1963) (Roguszczak)

Dzień kolibra (1984) (Instruktor LOK - u)

To ja zabiłem (1974) (Kolega Morawskiego z pracy)

Orzeł i reszka (1974) (Asystent lekarza)

Szatan z 7 klasy (2006) (Uczeń)

Tylko umarły odpowie (1969) (Chłopak na dancingu)

Godzina za godziną (1974) (Pracownik)

Tysiąc talarów (1959) (Chłopiec z kwiatami)

Kolorowe pończochy (1960) (Jacek)

Cała naprzód (1966) (Oficer na statku)

Wierne blizny (1981) (Sędzia)

Zuzanna i chłopcy (1961) (Uczestnik Jazz Campingu)

Zawsze w niedzielę (1965) (Wrażliwy zawodnik)

Giuseppe w Warszawie (1964) (Żołnierz)

Ostatni dzwonek (1986) (1986) (Dyrektor izby wytrzeźwień)

Siedem czerwonych róż czyli Benek kwiaciarz o sobie i o innych (1972) (Inżynier Mrozek)

Strachy ()

Trzy stopy nad ziemią (1984) (Major)

Konsul (1989) (Stefan)

Ucieczka z miejsc ukochanych (1987) (Franciszek Lipkowski)

Życie jak poker (1998) (Dr Adam Kownack)

Crimen (1988) (Froim)

Ukryty w słońcu (1980) (Majski)

Orzeł (1959) (Marynarz)

On, ona, oni (1981) (Sędzia)

Synteza (1983) (Fung)

Przyłbice i kaptury (1985) (Hrabia Baldwin von Helwenstein)

Bumerang (1966) (Tadeusz Mularczyk)

Amnestia (1981) (Pilicjant)

Trąd (1971) (Członek gangu Matusiaka)

Przed odlotem (1980) (Radca)

Sezon na bażanty (1985) (Czesio)

Wolny strzelec (1981) (1981) (Towarzysz)

Rykowisko (1986) (Leśniczy)

ycipk-44izva
ycipk-44izva
ycipk-44izva