Trwa ładowanie...
d2ocmft
d2ocmft

Andrzej Zaorski

Najnowsze informacje
4.4
(7 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Piaski, Polska

Reżyser:
Scenarzysta:
Filmografia:

Małżeństwo z rozsądku (1966) (Plastyk)

Zabawa w chowanego (1984) (Pedagog w lokalu)

Panny i wdowy (1991) (Henryk)

Epilog Norymberski (1970) (Obrońca)

Raj na ziemi (1970) (1970) (Wiktor Szarówka)

Pięciu (1964) (Staszek)

Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię (1969) (Dziennikarz)

Matka Królów (1982) (Jagosz)

Więzy krwi (2001) (2001) (Jerzy Kocharski)

Uciec jak najbliżej (1971)

Na dobranoc (1970)

Zezem (1976) (Kulturalny kierowca)

Skradziona kolekcja (1979) (magister Głazik, zastępca dyrektora Instytutu)

Bolesław Śmiały (1971) (Grzegorz)

Wielki statysta (1983) (Książę Józef Poniatowski)

Sprawa na dziś () (Maurycey)

Album Polski (1970) (Kolega Anny)

Zaległy urlop (1978) (Fąfara)

Ile jest życia (1974) (Jerzy Janas)

Ostatni po Bogu (1968) (Martula)

Śmierć Johna L. (1987) (Stefan Nowak)

Dom () (Andrzej)

Pucuś (2000) (Mariola)

Doktor Ewa (1970) (Narzeczony Ewy)

Paryż - Warszawa bez wizy (1967) (Adiutant)

Coś za coś (1977) (Kochanek Anny)

Stajnia na Salvatorze (1967) (Romek Górski Rudy)

Marysia i Napoleon (1966) (Porajski)

Książe sezonu (1970) (Ratownik Staszek Misio)

Gwiazda wytrwałości (1971) (Porucznik Andrzej Zawada)

Piłkarski poker (1988) (Prezes Koksu)

Westerplatte (1967) (Kręglicki)

Baryton (1984) (brat Taviatiniego)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2ocmft
d2ocmft

d2ocmft
d2ocmft
d2ocmft