Trwa ładowanie...
ycipk-40qy35
ycipk-40qy35

Andrzej Zieliński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Tarnów

Filmografia:

Chłopaki nie płaczą (2000)

To my (1999) (Gangster strażnik)

Kalipso (2000)

Zróbmy sobie wnuka (2003)

Obława (2012) (2012) (Porucznik Mak)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Pianista (2002)

Hunchback of Notre Dame (1996) (Febus)

Kebab i Horoskop (2014) (Szef)

Pani z przedszkola (2014) (chirurg)

Boża podszewka II () (Aktor Ryszard Ursynowicz, sąsiad Jurewiczów)

Kuchnia polska (serial) () (Jeremiasz)

Quo vadis (serial) () (Epafrodyt)

Ziarno prawdy (2015) (Jerzy Szyller)

Słoń Benjamin () (przewodnik)

Czwarta władza () (Roman Tryskowski)

Och, Karol 2 (2010) (Szef Karola)

Załoga G (2009) (Darwin)

Ojciec Mateusz () (Witold Werner)

Świadek koronny (2007)

Mocne uderzenie (1966)

Odwróceni () (Andrzej Basiak Mnich)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006) (kolega Adasia)

Yesterday (1984) (John)

Na dobre i na złe ()

Volta (2017)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-40qy35
ycipk-40qy35
ycipk-40qy35