Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Bartosz Porczyk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...

Dla Bartosza Porczyka, absolwenta PWSFTViT w Łodzi oraz aktora Teatru Polskiego we Wrocławiu, podwójna rola Przemka/Antona jest pierwszym tak poważnym sprawdzianem przed kamerami. Wcześniej grywał małe rólki w takich filmach jak „Och, Karol 2” Piotra Wereśniaka, „Sala samobójców” Jana Komasy czy „Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć” Patryka Vegi, a także w serialach „Barwy szczęścia”, „Rezydencja”, „Czas honoru” oraz „Galeria”.

Data urodzenia

06.11.1980

Miejsce urodzenia

Tomaszów Mazowiecki, Polska

Filmografia

Popatrz na mnie (2010) (Michał)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012) (Kurt)

Sala samobójców (2010) (Stylista Tomek)

Do potomnego (2004) (Zdzisław Leon Stroiński)

Zaćma (2015)

Facet (nie)potrzebny od zaraz (2014) (Aktor Tomek)

AmbaSSada (2013) (Przemek, mąż Melanii i Anton)

Och, Karol 2 (2010) (Steward)

Apetyt na życie () (Maciej)

Barwy szczęścia () (Adam Jakubik)

Zabawa zabawa (2018) (Partner)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw