Trwa ładowanie...
ycipk-115ysk
ycipk-115ysk

Bartosz Porczyk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Tomaszów Mazowiecki, Polska

Filmografia:

Popatrz na mnie (2010) (Michał)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012) (Kurt)

Sala samobójców (2010) (Stylista Tomek)

Do potomnego (2004) (Zdzisław Leon Stroiński)

Zaćma (2015)

Facet (nie)potrzebny od zaraz (2014) (Aktor Tomek)

AmbaSSada (2013) (Przemek, mąż Melanii i Anton)

Och, Karol 2 (2010) (Steward)

Apetyt na życie () (Maciej)

Barwy szczęścia () (Adam Jakubik)

Zabawa zabawa (2018) (Partner)

Zdjęcie
Podziel się

Dla Bartosza Porczyka, absolwenta PWSFTViT w Łodzi oraz aktora Teatru Polskiego we Wrocławiu, podwójna rola Przemka/Antona jest pierwszym tak poważnym sprawdzianem przed kamerami. Wcześniej grywał małe rólki w takich filmach jak „Och, Karol 2” Piotra Wereśniaka, „Sala samobójców” Jana Komasy czy „Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć” Patryka Vegi, a także w serialach „Barwy szczęścia”, „Rezydencja”, „Czas honoru” oraz „Galeria”.

ycipk-115ysk
ycipk-115ysk