Trwa ładowanie...
d1x3o63

Elżbieta Jarosik

Najnowsze informacje
4.5
(31 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Billboard (1998)

Przedwiośnie (2001) (Niania Cezarego Baryki)

Małżowina (1998) (Sąsiadka z naprzeciwka)

Drogówka (2013) (Żona)

Dzień Świra (2002)

Ajlawju (1999)

Chcę wstąpić do policji (2010)

Wiedźmin (2001) (Opiekunka porwanej Ciri)

Muka! (2012)

Dyplom (2002)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989) (bufetowa)

Cudownie ocalony (2004) (Zygoniowa)

Wesele (2004) (2004) (Gospodyni)

Boża podszewka II () (Szaplewska, urzędniczka PUR-u)

Fundacja Kultura (2009) (Pani Basia, pracownica Fundacji Kultura)

Kanadyjskie sukienki (2012) (Bryzowa)

Tak miało być () (Pani Ania)

Całkiem nowe lata miodowe () (położna)

U fryzjera () (Pani Zosia)

Warto kochać () (Jolanta Zaleska)

Pokój szybkich randek (2007) (matka Natalii)

Ojciec Mateusz () (Sąsiadka Romantowskich)

Ballada o Piotrowskim (2007) (Pani Basia)

Palimpsest (2005) (lekarka)

Przedwiośnie (serial) () (Niania Cezarego Baryki)

Demakijaż (2008) (Matka Natalii)

Ekipa () (Aldona)

Odwróceni () (Kobusowa)

Fundacja (2006) (Halinka Małecka)

Wiedźmin (serial) () (Opiekunka porwanej Ciri)

Serce nie sługa (2018)

d1x3o63

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1x3o63
d1x3o63
d1x3o63