Trwa ładowanie...
d2t6rft
d2t6rft

Giancarlo Esposito - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Między światami (2010) (Auggie)

Bicie serca (1987) (1987)

Pinero (2001)

S.W.A.T.: Miasto w ogniu (2011) (Inspektor Hollander)

Podejrzani (1995) (agent FBI Jack Baer)

Dym (1995)

Małpiszon (2001)

Ali (2001) (Cassius Clay, Senior)

Więzień labiryntu: Próby ognia (2015) (Jorge)

Księga dżungli (2015) (2015) (Akela)

Batman: Atak na Arkham (2014) (Black Spider / Eric Needham)

Revolution () (Kapitan Neville)

Stuck (2015) (Lloyd)

Babski oddział () (Dr Pembroke)

Ulice Nowego Jorku () (Adolfo Guzman)

Ja, Alex Cross (2012) (Daramus Holiday)

Feel the Noise (2007) (Roberto)

Ostatnie wakacje (2006)

Breaking Bad () (Gustavo 'Gus' Fring)

Harley Davidson and the Marlboro Man (1991) (Jimmy Jiles)

Szkolne oszołomienie (1988) (Julian)

Mo' Better Blues (1990) (Left Hand Lacey)

Więzień labiryntu: Lek na śmierć (2018) (Jorge)

Zdjęcie
Podziel się
d2t6rft
d2t6rft
d2t6rft