ycipk-27jibz
ycipk-27jibz

Harry Shearer - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Los Angeles, USA

Reżyser:
Scenarzysta:
Filmografia:

Ed TV (1999) (Moderator)

Speechless (1994) (Chuck)

America 2-Night (1978)

Historia białych ludzi w Ameryce (1985) (rabin)

Portrait of a White Marriage (1988)

Spitting Image: Down and Out in the White House (1986)

Pure Luck (1991) (Monosoff)

Oskar (1991) (1991) (Guido Finucci)

Mój chłopak się żeni (1997) (Jonathan P.E. Rice)

Dick (1999) (G. Gordon Liddy)

Teddy Bears' Picnic (2002) (Joey Lavin)

Truman Show (1998) (Mike Michaelson)

Cracking Up (1977)

Tonight Show with Jay Leno, The (1992) (Derek Smalls)

Godzilla (1998)

Spitting Image: The Ronnie and Nancy Show (1987)

That`s Life (2000) (dziekan)

General Electric Theater (1953) (Timmy)

Omnibus (1992) (Johnny)

Koncert dla Irwinga (2003) (Mark Shubb)

Blood and Concrete (1991) (Sammy Rhodes)

Fisher King (1991) (Sitcom Actor Ben Starr)

Radosne Purim (2006) (Victor Allan Miller)

Wiercipięta (1997) (Frankie Bennett)

Szkoła wdzięku Marilyn Hotchkiss (2005) (Announcer)

Tajemnice nawiedzonego zamku 3d (2001) (Mr. D / Mephisto)

3D mania. Tajemnice trzeciego wymiaru (1999) (narrator)

Mad TV (1995) (Mark Shubb)

Little Giants (1994) (spiker)

Loose Shoes (1980) (narrator)

Edwurd Fudwupper Fibbed Big (2000)

Alf () (Larry / President)

Sliders: Piąty Wymiar () (dj radiowy)

Tajne Akcje CIA () (dyrektor)

Simpsonowie - wersja kinowa (2007)

Kurczak Mały (2005)

One Trick Pony (1980) (Bernie Wepner)

The Visitor (1997) (1997) (Louis Faraday)

Oto Spinal Tap (1984) (Derek Smalls)

Jack & Jill (1999) (Dr. Madison / Dr. Wilfred Madison)

Bohaterowie z przypadku (1998) (narrator)

Concorde: Airport `79, The (1979) (Jeffrey Marx)

View, The (1997) (Mark Schubb)

Tunika (1953) (David)

Egyptian, The (1954) (chłopiec)

Joe Franklin Show, The (1950) (Derek Smalls)

Moja macocha jest kosmitką (1988) (Carl Sagan)

Alfred Hitchcock Presents (1955) (chłopiec na ulicy)

Pierwsza liga (1989) (Newsreel Announcer)

Serpico (1973) (Hippy)

Pierwszy krok w kosmos (1983) (Recruiter)

Small Soldiers (1998) (Punch-It)

Świat Wayne'a 2 (1993) (Przystojny Dan)

I'll Do Anything (1994) (Audience Research Captain)

ycipk-27jibz
ycipk-27jibz
ycipk-27jibz