ycipk-3is293
ycipk-3is293

Iga Cembrzyńska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Radom

Scenarzysta:
Filmografia:

Wrzeciono czasu (1995) (Marynia)

Salto (1965) (żona Kowalskiego)

Hydrozagadka (1970) (Prezenterka czołówki)

Smuga cienia (1976)

Panna z mokrą głową (1994) (Amelia)

Mleczna droga (1990) (wiedźma)

Panna z mokrą głową (serial) () (Amelia)

Szycie na gorąco () (Bożena Stolarczyk)

Big bang (1986) (Baśka)

Cztery pory roku (1984) (Marynia)

Powroty (1989) (Eleonora)

Rajska jabłoń (1985) (Raczyńska, matka Amelki)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (Emina, księżniczka mauretańska)

Metodrama (1971)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3is293
ycipk-3is293
ycipk-3is293