Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

James Cromwell - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

27.01.1940

Miejsce urodzenia

Los Angeles, Kalifornia, USA

Filmografia

Zielona Mila (1999)

Świadek oskarżenia (1995) ( Sędzia Pounders )

Tajemnice Los Angeles (1997)

Dzień zagłady (1998)

Artysta (2011) (Clifton)

Suma wszystkich strachów (2002)

Mustang z Dzikiej Doliny (2002)

Zemsta frajerów w raju (1987) (pan Skolnick)

Zemsta frajerów - następne pokolenie (1992) (pan Skolnick)

Zemsta frajerów IV - zakochane świry (1994) (pan Skolnick)

Star Trek: Pierwszy kontakt (1996) (Zefram Cochrane)

Babe - świnka z klasą (1995)

Kawaler / The Bachelor (1999) (1999)

Sprawa honoru (1999)

Cedry pod śniegiem (1999)

Babe - Świnka w mieście (1998)

Niezwyciężony Secretariat (2010) (Ogden Phipps)

Gatunek 2 (1998)

Kosmiczni kowboje (2000)

Skandalista Larry Flynt (1996)

Egzekutor / Eraser (1996) (1996) (William Donohue)

Wspaniałość Ambersonów (2002) (Major Amberson)

Mały Indianin (1997)

Ja, robot (2004) (Dr. Alfred Lanning)

Czarna Kula (2003)

Człowiek z dwoma mózgami (1983) (agent)

Wielka szóstka (2014) (Professor Robert Callaghan)

Anioły i kowbojki (2012) (Terence Parker)

American Horror Story: Asylum () (Dr Arthur Arden / Hans Gruber)

Psy wojny / Soldiers of Fortune (2012) (2012) (Haussman)

Uderzenie () (Lloyd)

Dziwny traf ()

W. (2008) (George Herbert Walker Bush)

Gliniarz i prokurator ()

Królowa (2006) (Prince Philip)

Za cenę bólu (2008) (Jack)

Mój śmiertelny wróg () (Alistair Trumbull)

Mściciel (2006) (Paul Devereaux)

Nieustraszony ()

Jan Paweł II (2005) (Kardynał Adam Sapieha)

Spider-Man 3 (2007) (Captain Stacy)

Wykiwać klawisza (2005) (Naczelnik Hazen)

Zemsta Frajerów (1984) (pan Skolnick)

Jurassic World: Upadłe królestwo (2018) (Benjamin Lockwood)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw