Trwa ładowanie...
ycipk-m8szi5
ycipk-m8szi5

Jan Jurewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kalipso (2000)

Dzień Świra (2002)

Ajlawju (1999)

Konopielka (1981) (Filip)

Kontrakt (1980) (Zenek)

Cynga (1991)

Cyrk odjeżdża (1987) (Władek Michnia)

Pokłosie (2012) (Grzelak)

Cudzoziemiec (2003) (Właściciel porsche)

Pręgi (2004) (grabarz)

Nic śmiesznego (1995)

Służby specjalne (2014)

Boża podszewka II () (Repartiant)

Bar "Atlantic" () (Policjant)

Ogniem i mieczem (serial) () (Drużba na weselu)

Ojciec Mateusz () (Józef)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Kościelny na pogrzebie)

Rykowisko (1986) (Jasio)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-m8szi5
ycipk-m8szi5
ycipk-m8szi5