ycipk-14520i
ycipk-14520i

Jan Jurewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kalipso (2000)

Dzień Świra (2002)

Ajlawju (1999)

Konopielka (1981) (Filip)

Kontrakt (1980) (Zenek)

Cynga (1991)

Cyrk odjeżdża (1987) (Władek Michnia)

Pokłosie (2012) (Grzelak)

Cudzoziemiec (2003) (Właściciel porsche)

Pręgi (2004) (grabarz)

Nic śmiesznego (1995)

Służby specjalne (2014)

Boża podszewka II () (Repartiant)

Bar "Atlantic" () (Policjant)

Ogniem i mieczem (serial) () (Drużba na weselu)

Ojciec Mateusz () (Józef)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Kościelny na pogrzebie)

Rykowisko (1986) (Jasio)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-14520i
ycipk-14520i
ycipk-14520i