ycipk-lupm82
ycipk-lupm82

Jan Kulczycki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Toy Story 2 3D (1999) (Pan Bulwa)

Asterix kontra Cezar (1999)

Toy Story (1995) (Pan Bulwa)

Gdzie jest Nemo 3D (2003) (dentysta)

Żony ze Stepford (2004)

Chip i Dale Brygada RR () (Hubert, ojciec Jeremiego)

Delgo (2008) (Spat)

Przygoda w Paryżu (2011)

Flintstonowie ()

Tajemniczy Sobotowie () (Gryzłak / Ian / Kryptyda z rogami / Gokul)

Ślad na ziemi (serial) ()

Awatar: Legenda Aanga ()

Samoloty 2 (2014) (Kowadło)

Słoń Benjamin ()

Maska (serial) ()

Timon i Pumba () (Bosman Grom)

Hrabia Kaczula () (Willy krog / Hainryk / Kosmita)

Gumisie () (Król Sępów / Wąsaty Gumiś z Gumisiowego Zamczyska)

Był sobie człowiek () (starszy Egipcjanin / sędzia / starter)

Super Baloo ()

Muminki () (Mutrra)

Samoloty (2013)

Mrok () (Taksówkarz)

Wielka bitwa Asteriksa (1989)

Asterix w Brytanii (1986) (Konsul Modus)

Asterix kontra Cezar (1985)

Barbie jako Księżniczka i Żebraczka (2004) (strażnik)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Toy Story 3 (2010) (Pan Bulwa)

Hannah Montana Film (2009)

Smerfy () (Harmoniusz)

Ojciec Mateusz () (Mieszkaniec Sandomierza)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Marynarz)

Krowy na wypasie (2006) (Farmer)

Sezon na misia (2006) (Gordy)

Madagaskar (2005)

Jak wytresować smoka (2009)

Jaskiniowiec (2018) (Wódz Kieromir)

Corgi, psiak królowej (2019) (Bernard (polski dubbing) )

ycipk-lupm82
ycipk-lupm82
ycipk-lupm82