Trwa ładowanie...
d4iyrak

Janusz Kłosiński

Najnowsze informacje
4.8
(15 głosów)
Oceń:
d4iyrak
Miejsce urodzenia:

Łódź, Polska

Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Kapitan statku)

Walet pikowy (1960) (Policjant)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Dziadek Tyfuśnik)

Znaki na drodze (1969) (Franciszek)

Samotność we dwoje (1968) (Kadulok)

Weekendy (1963) (buchalter)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Posterunkowy)

Ślad na ziemi (serial) ()

Pieczona gęś (1967) (Jarai)

Rodzina Milcarków (1962)

W słońcu i w deszczu () (Nowicki, ojciec Staszka)

Spotkania w mroku (1960) (Niemiec przyglądający się polskim robotnikom w barze)

Chłopcy z ulicy Brzozowej (1972)

Szkoda twoich łez (1983) (Magik Śroboszcz)

Pieczone gołąbki (1966) (Ludwik Biskup)

Błękitny pokój (1965) (Hotelarz)

Poczekaj błyśnie (1986)

Życie na gorąco () (Major Nikojaldis)

Niewiarygodne przygody Marka Piegusa () (Wieńczysław Nieszczególny)

To ja zabiłem (1974) (Józef Galus)

Południk zero (1970) (Szczygieł)

Akcja Brutus (1970) (Sekretarz komitetu partii)

Janosik (serial) () (Kuśmider)

Mój drugi ożenek (1964) (Izydor)

Późne popołudnie (1964) (Fotograf)

Ortalionowy dziadek (1968) (Paser Poniatowski)

Cień tamtej wiosny (1974)

Znaków szczególnych brak (1979) (Zbigniew Norowski)

Zielona miłość () (Bida)

Wszystko będzie dobrze (2006) (Ksiądz)

Tysiąc talarów (1959) (Żandarm carski)

Ogniomistrz Kaleń (1961) (major Żubryd)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (żandarm zatrzymujący Świerczewskiego w 1905)

Niespotykanie spokojny człowiek (1975) (Stanisław Włodek)

Kochajmy syrenki (1966) (Koszajtis)

Milczenie (1963) (1963) (lekarz)

O dwóch takich, co ukradli księżyc (1962)

Wielka, większa i największa (1963) (Eustachy Kużewik)

Orzeł (1959) (Lekarz)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (żołnierz króla Złego; nie występuje w czołówce)

Powrót na ziemię (1966) (kolejarz Zawiślak)

Prom (1970) (Walczak)

Bezkresne łąki (1976) (leśniczy)

Katarynka (1967) (Rządca kamienicy)

Lalka (1968) (mecenas)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (Don Diego, mąż Frasquetty)

Nie ma mocnych (1974) (Ważny myśliwy)

d4iyrak
d4iyrak
d4iyrak
d4iyrak