Trwa ładowanie...
d3gnedg
d3gnedg

Jarema Stępowski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Pijak przy barze)

Walet pikowy (1960) (Alfons Emanuel Walet)

Panna z mokrą głową (1994) (Józef)

Ewa chce spać (1957)

Lenin w Polsce (1965) (fotograf)

Zimowy zmierzch (1956) (strażak)

Panna z mokrą głową (serial) () (Józef)

Piegowaty dzień (1962)

Deszczowy lipiec (1957) (wczasowicz, miłośnik muzyki)

Tysiąc talarów (1959) (Klakiewicz)

Upał (1964) (5 ról: motocyklista ze świty premiera, żołnierz, kioskarz, wartownik w ministerstwie, włóczęga)

Giuseppe w Warszawie (1964) (Muttermilch)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (poseł króla Złego; nie występuje w czołówce)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3gnedg
d3gnedg

d3gnedg
d3gnedg
d3gnedg