Trwa ładowanie...
detf6df
detf6df

Jeffrey DeMunn

Najnowsze informacje
3.0
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Buffalo, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Zielona Mila (1999)

Dziennik mordercy (1995) (Sam Lesser)

Turbulencja (1997) (Brooks)

Pierwszy śmiertelny grzech (1980) (sierżant Fernandez Correlli)

Obywatel X (1995)

Barbarians at the Gate (1993) (H. John Greeniaus)

Haunted, The (1991) (Jack Smurl)

Skazani na Shawshank (1994)

Time to Live, A (1985) (Larry Weisman)

Zdradzeni (1988) (Bobby Flynn)

Inkarnacja (2010) (Dr. Harding)

Newsies (1992) (Mayer Jacobs)

Słowo honoru (1981) (Burke)

Empire Falls (2005) (Horace)

Sensibility and Sense (1990) ( Peter )

Blaze (1989) (Tuck)

Majestic (2001) (Ernie Cole)

Mob City () (Hal Morrison)

Z archiwum X: Pokonać przyszłość (1998) (Dr Ben Bronschweig)

Rakietą w kosmos (1997) (Paul Wick)

Lincoln (1988) (1988) (William Herndon)

Szybciej tańczyć nie umiem (1982) (Doctor Roberts)

L.A. Noir () (Hal Morrison)

Kolejny szczęśliwy dzień (2011) (Lee)

Mgła / The Mist (2007) (2007) (Dan Miller)

Tajne przez poufne (2008) (chirurg plastyczny)

Hollywoodland (2006) (Art Weissman)

Czas zbiorów (1999) (Jake Yates)

Swimming Upstream (2002) (Dr. Henry Berkson)

Program Hades (2006) (Steven Haldane)

Autostopowicz (1986) (kapitan Esteridge)

Plazma (1988) (Sheriff Herb Geller)

Down Came a Blackbird (1995) (Rob Rubenstein)

Doubletake (1985) (Andrew Lane)

Last Tenant, The (1978) (Vinnie)

Eyes of an Angel (1991) (Georgie)

Fenomen (1996) (prof. John Ringold)

Enormous Changes at the Last Minute (1983) (Ricardo)

Ragtime (1981) (Harry Houdini)

Face of Rage, The (1983) (Jeff Hammil)

Resurrection (1980) (Joe)

Frances (1982) (Clifford Odets)

Safe Passage (1994) (Doktor)

Zdjęcie
detf6df
detf6df
detf6df
detf6df