Trwa ładowanie...
ycipk-23s0pe
ycipk-23s0pe

Joseph Sikora - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Chicago, Illinois, USA

Filmografia:

Obserwator / The Watcher (2000) (2000) (Skater)

Protektor (2012) (Vassily Docheski)

Mój chłopak się żeni (1997) (Uzależniony facet)

Jack Reacher: Jednym strzałem (2012) (James Barr)

Ghost World (2001) (Fan reggae)

Pożegnanie z niewinnością (2010) (Rob Moscone)

White Collar: Biały kołnierzyk () (Jonas Ganz)

Gacy (2003) (Roger)

Zdarzyło się jutro () (Rick Williams)

Anatomia prawdy () (Tom Hanson)

Wyspa tajemnic (2009) (Glen Miga)

Wojna Charliego Wilsona (2008) (Gracz w szachy)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-23s0pe
ycipk-23s0pe
ycipk-23s0pe