ycipk-36h2c9
ycipk-36h2c9

Kathy Baker - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

08.06.1950

Miejsce urodzenia

Midland, Teksas, USA

Filmografia

Wbrew regułom (1999)

Kaznodzieja z karabinem (2011) (Daisy Childers)

Zbyt wielcy, by upaść (2011) (Wendy Paulson)

Weapons of Mass Distraction (1997) (Margo Powers)

Dom Glassów (2001) (Nancy Ryan)

Artykuł 99 (1992) (Dr Diana Walton)

Assassination Tango (2002) (Maggie)

Szalony Megs (1989) (Martha Flannigan)

Nobody's Child (1986) (Lucy Stavros)

Reporter (1990) (Marcie Guilford)

Na ratunek wielorybom (2012) (Ruth McGraw)

To Gillian on Her 37th Birthday (1996) (Esther)

Jennifer Eight (1992) (Margie Ross)

Dziś 13, jutro 30 (2004) (Beverly Rink)

Edward Nożycoręki (1990) (Joyce Monroe, sąsiadka)

Street Smart (1987) (Punchy)

Bulwar (2014) (Joy)

Wiek Adaline (2015) (Connie Jones)

Panna Nikt / Miss Nobody (2010) (2010) (Claire McKinney)

Ratując pana Banksa (2014) (Tommie)

Dziewięć kobiet (2005) (Camille)

Take Shelter (2011) (Sarah)

Jesse Stone: Watpliwa Korzyść (2012) (Rose Gammon)

Jesse Stone: Stracone Dusze (2011) (Rose Gammon)

Jesse Stone: Bez żalu (2010) (Rose Gammon)

Jesse Stone: Kruchy lód (2009) (Rose Gammon)

Jesse Stone: Przemiana (2007) (Rose Gammon)

Zabójcze umysły () (Linda Collins)

Last Chance Harvey (2008) (Jean)

The Cleaner () (Paula Gibbons)

Rozważni i romantyczni: Klub miłośników Jane Austen (2007) (Bernadette)

Bez skazy () (Gail Pollack)

Wszyscy ludzie króla (2006) (Pani Burden)

Boston Public () (Meredith Peters)

Lush Life (1993) (Janis Oliver)

Season for Miracles, A (1999) (Ruth)

Pan Frost (1990) (Dr Sarah Day)

One Special Victory (1991) (Ellen)

Od drzwi do drzwi (2002) (Gladys)

Things You Can Tell Just by Looking at Her (2000) (Rose)

Clean and Sober (1988) (Charlie Standers)

Abbottowie prawdziwi (1997) (Helen Holt)

Pierwszy krok w kosmos (1983) (Louise Shepard)

Dziewczyna gangstera (1993) (Lee)

Wzgórze nadziei (2003) (Sally Swanger)

ycipk-36h2c9
ycipk-36h2c9
ycipk-36h2c9