ycipk-2pbais
ycipk-2pbais

Kim Coates - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Klient / The Client (1994) (1994) (Paul Gronke)

Resident Evil: Retrybucja (2012) (Bennett)

Helikopter w ogniu (2001) (Starszy sierżant Tim Griz Martin)

Zabijaka (2011) (Ronnie Hortense)

Modelka (1994) (Tommy Nolan)

Ugotowani (2006) (Tony)

Krwawy odwet (2011) (Arment)

Robosapien (2013) (Porter)

Człowiek Cel () (Betram)

Pamięć absolutna 2070 ()

Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka (2009) (Agent Richard Sullins)

Truth, The (2012) (Bruce Swinton)

Bohater z wyboru (2008) (Skinner McGraw)

Świadectwo prawdy (2001) (Dave Lewis)

Resident Evil: Afterlife 3D (2010) (Bennett)

Zew krwi (2006)

Unstoppable (2004) (Peterson)

Hollywood North (2003) (Scott DiMarco)

Bajzel na kółkach (1996) (Detektyw Erdman)

Synowie Anarchii () (Alex 'Tig' Trager)

Silent Hill (2006)

Herkules () (Tejrezjasz)

Atak na posterunek (2005) (Rosen)

Ostatni skaut (1991) (Chet)

Bezprawie (2003) (Butler)

ycipk-2pbais
ycipk-2pbais
ycipk-2pbais