ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf

Krzysztof Luft - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

05.01.1958

Miejsce urodzenia

Warszawa, Polska

Filmografia

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Janek Bielecki)

Krótki film o zabijaniu (1987)

Lista Schindlera (1993) (Herman Toffel)

Enak (1992) (Reporter)

Rycerze i rabusie () (Mateusz Boratyński)

Wielki statysta (1983) (Arystokrata)

Urodziny młodego warszawiaka (1980) (Kolega Jerzego)

Życie za życie. Maksymilian Kolbe (1990) (Drucki-Lubecki)

Dzień czwarty (1984) (Stanisław Marczak-Oborski)

Bołdyn (1981)

Pamiętnik znaleziony w garbie (1993) (Dziennikarz na lotnisku)

ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf