ycipk-4if2j5
ycipk-4if2j5

Magdalena Mielcarz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Quo vadis (2001) (Ligia)

Paranoia (2014)

Quo vadis (serial) () (Ligia Kallina)

Och, Karol 2 (2010) (Beata, siostra Romana Dolnego)

Kierowca (2008) (Katarzyna)

Fanfan Tulipan (2003) (Henriette)

Taras Bulba (2009)

Paziowie (1989) (królewna Jadwisia)

Zdjęcie
Podziel się

Magdalena Mielcarz w 1997 roku ukończyła XXXVII Liceum Ogólnokształcące imienia Jarosława Dąbrowskiego w Warszawie. W 1998 roku rozpoczęła studia na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych na Uniwersytecie Warszawskim. Jedenaście lat temu zagrała rolę królowej Jadwigi w filmie dla dzieci Paziowie w reżyserii Grzegorza Warchoła. Później przez kilka lat należała do znanego zespołu Gawęda. Od kilku lat pracuje jako modelka, początkowo w agencji Model Plus, obecnie w Eastern Models. Uczestniczyła w sesjach zdjęciowych dla Twojego Stylu, Elle, Cosmopolitan, Pani, Urody i Maxa. Pracowała dla Valentino i Cerrutiego.

ycipk-4if2j5
ycipk-4if2j5