Trwa ładowanie...
d26uwdq
d26uwdq

Maggie Q - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Honolulu, Hawaje, USA

Filmografia:

Godziny szczytu 2 (2001) (Dziewczyna w samochodzie)

Szklana pułapka 4.0 (2007) (Mai Lihn)

Mission: Impossible 3 (2006) (Zhen)

W 80 dni dookoła świata (2004) (2004) (Agentka)

Stalker () (Detektyw Beth Davis)

Zbuntowana (2015) (Tori Wu)

Niezgodna (2014) (Tori)

Liga Młodych () (Księżniczka Diana / Wonder Woman)

Ksiądz 3D (2010) (Priestess)

Zakochany Nowy Jork (2008) (Call Girl)

Uwiedziony (2008)

Balls of Fury (2007) (Maggie Wong)

Nikita () (Nikita)

Tourist, The (2007)

Designated Survivor ()

Zdjęcie
Podziel się
d26uwdq
d26uwdq
d26uwdq