Trwa ładowanie...
ycipk-2a57q1
ycipk-2a57q1

Mieczysław Kalenik - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Międzyrzec Podlaski, Polska

Filmografia:

Pan Tadeusz (1999) (Stolnik)

Lawa. Opowieść o "Dziadach" Adama Mickiewicza (1989) (Tańczący na balu u Senatora)

W te dni przedwiosenne (1975) (Kielnow)

Zimowy zmierzch (1956) (konduktor)

Gniewko, syn rybaka () (Gerhard von Locke)

Jarosław Dąbrowski (1975) (Kowal)

Sobie król (1973)

Kazimierz Wielki (1975) (Grzegorz Topór)

Lalka (1968) (Domański, przyjaciel ojca Rzeckiego)

Noce i dnie (1975) (Stefan Olczak, ekonom w Serbinowie)

Krzyżacy (1960) (Zbyszko z Bogdańca)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2a57q1
ycipk-2a57q1
ycipk-2a57q1