Trwa ładowanie...
d4ld440
d4ld440

Mieczysław Kalenik

Najnowsze informacje
4.7
(28 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Międzyrzec Podlaski, Polska

Filmografia:

Pan Tadeusz (1999) (Stolnik)

Lawa. Opowieść o "Dziadach" Adama Mickiewicza (1989) (Tańczący na balu u Senatora)

W te dni przedwiosenne (1975) (Kielnow)

Zimowy zmierzch (1956) (konduktor)

Gniewko, syn rybaka () (Gerhard von Locke)

Jarosław Dąbrowski (1975) (Kowal)

Sobie król (1973)

Kazimierz Wielki (1975) (Grzegorz Topór)

Lalka (1968) (Domański, przyjaciel ojca Rzeckiego)

Noce i dnie (1975) (Stefan Olczak, ekonom w Serbinowie)

Krzyżacy (1960) (Zbyszko z Bogdańca)

Zdjęcie
Zdjęcie
d4ld440
d4ld440

d4ld440
d4ld440
d4ld440