Trwa ładowanie...
dyvnxi7

Mieczysław Kalenik

Najnowsze informacje
4.7
(28 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Międzyrzec Podlaski, Polska

Filmografia:

Pan Tadeusz (1999) (Stolnik)

Lawa. Opowieść o "Dziadach" Adama Mickiewicza (1989) (Tańczący na balu u Senatora)

W te dni przedwiosenne (1975) (Kielnow)

Zimowy zmierzch (1956) (konduktor)

Gniewko, syn rybaka () (Gerhard von Locke)

Jarosław Dąbrowski (1975) (Kowal)

Sobie król (1973)

Kazimierz Wielki (1975) (Grzegorz Topór)

Lalka (1968) (Domański, przyjaciel ojca Rzeckiego)

Noce i dnie (1975) (Stefan Olczak, ekonom w Serbinowie)

Krzyżacy (1960) (Zbyszko z Bogdańca)

dyvnxi7

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dyvnxi7
dyvnxi7
dyvnxi7