Trwa ładowanie...
d2tplhf

Mieczysław Kalenik

Najnowsze informacje
4.7
(28 głosów)
Oceń:
d2tplhf
Miejsce urodzenia:

Międzyrzec Podlaski, Polska

Filmografia:

Pan Tadeusz (1999) (Stolnik)

Lawa. Opowieść o "Dziadach" Adama Mickiewicza (1989) (Tańczący na balu u Senatora)

W te dni przedwiosenne (1975) (Kielnow)

Zimowy zmierzch (1956) (konduktor)

Gniewko, syn rybaka () (Gerhard von Locke)

Jarosław Dąbrowski (1975) (Kowal)

Sobie król (1973)

Kazimierz Wielki (1975) (Grzegorz Topór)

Lalka (1968) (Domański, przyjaciel ojca Rzeckiego)

Noce i dnie (1975) (Stefan Olczak, ekonom w Serbinowie)

Krzyżacy (1960) (Zbyszko z Bogdańca)

Zdjęcie
d2tplhf
d2tplhf
d2tplhf
d2tplhf