ycipk-2tze47
ycipk-2tze47

Olga Sawicka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Reżyser:

Wakacje: żegnaj szkoło (2001)

Garfield (2004) (Liz Wilson)

Roboty (2005) (Herb Copperbottom)

Harry Potter i Kamień Filozoficzny (2001) (Voldemort)

Epoka lodowcowa (2002)

Laboratorium Dextera ()

Robin Hood (1973) (Prince John / Richard the Lionheart)

Scenarzysta:

Teraz albo nigdy! ()

Filmografia:

Moja Angelika (1999)

...jestem przeciw (1985) (Anka)

Harry Potter i Kamień Filozoficzny (2001) (Voldemort)

Epoka lodowcowa (2002)

Eerie, Indiana (1991)

Marszałek Piłsudski (2001) (Zofia Zula Piłsudska-Kadenacowa, siostra Józefa)

Szpiedzy w Warszawie () (Lady Angela Hope)

Ostatni krąg (1997) (Jadwiga Ziemińska, była żona Witolda)

Magda M. () (Maria Dzianicka, klientka Waligóry)

Persona non grata (2005) (panienka)

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989) (Maria, sekretarka Solocha)

Miłość z listy przebojów (1984) (Beata)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2tze47
ycipk-2tze47
ycipk-2tze47