ycipk-4iw2r3
ycipk-4iw2r3

Peter Weller - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Stevens Point, Wisconsin, USA

Reżyser:

Dr House ()

Filmografia:

Styx (2001) (Nelson)

RoboCop (1987) (Alex Murphy/RoboCop)

RoboCop 2 (1990) (RoboCop)

Najwyższa stawka (1982) (Frank Henderson)

W ciemność Star Trek (2013)

Zjadacz grzechów (2002)

Present Tense, Past Perfect (1995)

Nagi lunch (1991) (Bill Lee)

Top of the World (1997) (Ray Mercer)

Enemy of My Enemy (1999) (Steve Mitchell)

Women and Men: Stories of Seduction (1990) (Hobie)

Po tamtej stronie chmur (1995)

Jej wysokość Afrodyta (1995) (Jerry Bender)

Tajemnica Syriusza (1995) (Hendricksson)

Pod ścianą (2011) (Danny G.)

Mroczny rycerz - Powrót, część 2 (2013) (Bruce Wayne / Batman)

Mroczny rycerz powrót, część 1 (2012) (Batman / Bruce Wayne)

Tajniacy () (Gerard)

Co jest grane (1980) (Steven Routledge)

Kentucky Woman (1983) (Deke)

Of Unknown Origin (1983) (Bart Hughes)

Dancing Princesses, The (1984)

Shakedown (1988) (Roland Dalton)

Cat Chaser (1989) (George Moran)

Lewiatan (1989) (Steven Beck)

Rainbow Drive (1990) (Mike Gallagher)

Road to Ruin (1991) (Jack Sloan)

Substitute Wife, The (1994) (Martin Hightower)

Partners (1994) (1994)

Dr House ()

Posejdon (2005) (2005) (Kapitan Paul Gallico)

Man Without a Country, The (1973) (porucznik Fellows)

Silence, The (1975) (Red Sash)

Two Kinds of Love (1983) (Joe Farley)

Firstborn (1984) (Sam)

Apology (1986) (Rad Hungate)

Túnel, El (1987) (Castel)

Killing Affair, A (1988) (Baston Morris)

Sunset Grill (1993) (Ryder Hart)

Fifty/Fifty (1993) (Jake Wyer)

Fałszywy cel (1995) (Baxter)

End of Summer (1996) (Theo Remmington)

Contaminated Man, The (2000)

Shadow Hours (2000) (Stuart Chappell)

Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension, The (1984) (Buckaroo Banzai)

Falling Through (2000) (Lou Fairchild)

Butch and Sundance: The Early Days (1979) (Joe Le Fors)

Nowa Era (1994) (Peter Witner)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4iw2r3
ycipk-4iw2r3
ycipk-4iw2r3