ycipk-pfan4j
ycipk-pfan4j

Stanisław Brudny - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Asterix kontra Cezar (1999) (Długowiecznix)

Korczak (1990) (Polak w więzieniu modlący się za Korczaka)

Marcowe migdały (1989) (Dziadek Tomka)

Sztos (1997) (Mężczyzna sprzątający w szulerni)

Kochankowie mojej mamy (1985)

Tato (1995)

Kirikou i czarownica (1998)

Scooby-Doo () (Pan Hutwild)

Flintstonowie ()

Jeziorak (2014) (Ksiądz Zaremba)

Awatar: Legenda Aanga ()

Pixie, Dixie i Pan Jinks ()

Gumisie () (Zami)

Był sobie człowiek () (Mistrz)

Tu stoję... (1994) (Skarżyński)

Bar "Atlantic" () (Listonosz)

Asterix podbija Amerykę (1994)

Mała wielka miłość () (Mężczyzna z psem)

Diabelska edukacja (1995) (Ksiądz)

Tulipan () (ojciec Doroty)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Smerfy () (Ojciec Czas)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Noc w muzeum (2006)

Przybyli ułani (2005)

Statyści (2005) (Pan Józef)

1968. Szczęśliwego Nowego Roku (1992) (Lekarz wojskowy)

Ostatni Władca Wiatru (2010) (Stary człowiek)

Las (2009) (ojciec)

Księżniczka na ziarnku grochu (2002) (Sebastian)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Ksiądz)

Stella Stellaris (1994)

Sara (1997) (1997)

Bernard i Bianka (1977) (Kot Rufus (polski dubbing))

Rykowisko (1986) (Gruszka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-pfan4j
ycipk-pfan4j
ycipk-pfan4j