Trwa ładowanie...
ycipk-4n45mh
ycipk-4n45mh

Stanisław Jaskułka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Ucieczka z kina Wolność (1990)

Olimpiada 40 (1980) (Jeniec)

Sztos 2 (2011)

Requiem (2001)

Ostrze na ostrze (1983) (Romanowski)

Życie na gorąco () (Otto)

Bao-Bab, czyli zielono mi () (Zenon Kowalski)

Karabiny (1981) (Bronek)

Tu stoję... (1994) (Prokurator)

Rycerze i rabusie () (Romanowski)

Bar "Atlantic" () (Baca)

Wielki statysta (1983) (Linowski)

Ojciec Mateusz () (Pracownik Galińskiego)

Plebania () (Zenon Walencik)

Ile jest życia (1974) (Bokser)

Ostatni dzwonek (1986) (1986) (Czesława Piątek)

Dom () (Tadeusz Warnicki, inżynier w Biurze Konstrukcyjno-Projektowym FSO)

Przyłbice i kaptury (1985) (brat Zygfryd)

Szamanka (1996) (Wykładowca na AGH)

300 mil do nieba (1989) (Lekarz)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4n45mh
ycipk-4n45mh
ycipk-4n45mh