ycipk-14520i
ycipk-14520i

Stefan Knothe - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Gwiezdne wojny: Nowa nadzieja (1977)

Jack pogromca olbrzymów (2012)

Gnomeo i Julia. Tajemnica zaginionych krasnali (2018) (Lord Ogniomur)

Barbie i tajemnicze drzwi (2014) (Brookhurst)

Wakacje Mikołajka (2014) (Moucheboum)

Hotel 13 () (Vincent Evermore)

Fantastyczna czwórka (2015) (2015)

Delgo (2008) (Gelmore)

Baśnie i bajki polskie () (Boruta / Bagażowy / Król / Straszak / Staruszek)

Daleko od noszy 2 ()

Scooby-Doo ()

Tajemniczy Sobotowie () (Argost)

Bunio i Kimba () (Dziadek Kimba)

Czarnobyl. Cztery Dni W Kwietniu (2011) (Sekretarz PAN)

Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości (2012) (Łucjusz Biurokratus)

Timon i Pumba () (Ślimak Sprinter)

Hrabia Kaczula () (Sherlock Zmel / Klaun Charlie / Mieskaniec z wioski / Wielkolód)

Kaczor Dodgers () (Kaczor Dodgers)

Kraina lodu (2013) (Kai)

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie (2014) (Hank McCoy / Bestia)

Goofy w college'u (2000)

Oz: Wielki i Potężny (2013)

Ojciec Mateusz () (Mecenas Skotnicki)

Ile jest życia (1974) (Student)

Historia Kowalskich (2009) (Ksiądz Barski)

Niesamowity Spider-Man (2012) (Dyrektor)

Wyprawa na Księżyc 3D (2008) (Buzza Aldrina)

Magiczna kostka (2006) (Narrator)

Mistrz (2004) (2004)

Kaczki z gęsiej paczki (2018) (Żółw Leszek)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-14520i
ycipk-14520i
ycipk-14520i